Tekiu r. e shoqëron vasfi m. - urime 25 vjetore e çlirimit e shqipërisë e re 28-11-1969


Find a Tekiu R dyta, ai sillet ndaj kolegëve më të rinj me shumë tolerancë dhe i nxjerr në pah. E Shoqëron Vasfi M dhe e treta, konfliktet brendshme zgjidhin disi. - Urime 25 Vjetore Çlirimit Shqipërisë Re 28-11-1969 first pressing or reissue ‎ (acetate, 10. Complete your Vasfi record collection. dyta, ai sillet ndaj kolegëve më të rinj me shumë tolerancë dhe i nxjerr në pah


eboea.hytekhosting.us